vr

20 nov

20 november 2020: Dag van de Ondernemer

event

Wat weerhoudt jou van een volgende digitale stap binnen jouw onderneming? Waar wil jij als MKB ondernemer meer over weten?
 
Digitalisering is een onomkeerbare trend die zich al lang niet meer beperkt tot alleen de administratie, maar tal van mogelijkheden biedt om je bedrijfsprocessen slimmer, flexibeler en efficiënter te maken. Bovendien maakt digitalisering het mogelijk om je zichtbaarheid en bereik in de markt drastisch te vergroten met mogelijk ook nog eens nieuwe producten en diensten.
 
Op 20 november, de Dag van de Ondernemer, organiseert MKB Rotterdam Rijnmond samen met de Gemeente Rotterdam van 15:00-16:30 uur een online interactief live event waarbij jouw vragen op gebied van digitalisering centraal staan. Ondernemers en deskundigen vanuit diverse disciplines gaan – onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong (BNR Nieuwsradio, dagvoorzitter van het jaar) – met elkaar en met jou in gesprek in een drietal blokken:

 1. Hoe kun je op kansrijke wijze E-commerce inzetten
 2. Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van Online marketing
 3. Wat zijn de gevaren van digitalisering

 Diverse gasten zullen tijdens het event aanschuiven w.o.:

 • Barbara Kathmann: Wethouder economie in Rotterdam
 • Robèr Willemse: Voorzitter Koninklijke Horeca Nederland en eigenaar diverse horecagelegenheden
 • Tara Boxman: eigenaar van Miss Business, schrijfster van het boek “Van Tienermoeder tot Zakenvrouw”, en genomineerde Rotterdamse Zakenvrouw 2020/2021
 • Dave Maasland: Directeur ESET, expert op het gebied van cybersecurity
 • Pieter van Klaveren: voorzitter MKB Rotterdam Rijnmond

Klik hier om je aan te melden!

Heel Lansingerland Helpt haakt ook in op deze dag met een aantal ideeën waarvoor ze aandacht vragen via hun Facebook pagina. Bijvoorbeeld:

 1. Stuur of bezorg zelf een eigen kaartje naar de ondernemer(s) die je graag een hart onder de riem wilt steken
 2. Idem, maar dan via de site www.dagvandeondernemer.nl/verstuur-een-postkaart (postkaart voor 17 nov. of digitaal)
 3. Koop een aardigheid bij een lokale ondernemer en bezorg het als opsteker bij een andere lokale ondernemer (met vermelding waar je cadeautje vandaan komt).

Voor al die ondernemers die zo hard moeten werken (en soms ook hard moeten afzien) en gewoon, omdat we trots zijn op al onze ondernemers!