do

9 sep

Directeurennetwerk “Werkgeluk en van Hybride naar Humanbride”

17:30event

Speciaal voor DGA’s die lid zijn (of willen worden, lees hieronder de voorwaarden) van het directeurennetwerk!

Van Hybride naar Humanbride

Hoe werkt dat nu, de menselijke organisatie in het hybride werken? 

Innervida deed een kwalitatief onderzoek onder ruim 500 werknemers en werkgevers naar de menselijke organisatie in het hybride werken. Innervida is een strategisch adviesbureau op het gebied van human experience-diensten. Innervida koppelt het eerdere onderzoek naar werkgeluk (tijdens de COVID-19 pandemie) aan hoe je een menselijke organisatie kunt zijn in het hybride werken. “Van Hybride naar Humanbride” zegt Tatiana van Rijswijk-Koot, founder van Innervida. 

Tijdens deze DGA-bijeenkomst krijg je inzicht in waarom leidinggevenden en bestuurders meer stress ervaren door het hybride werken. En waarom zij de komende tijd willen werken aan een goede werk- en privébalans. Ook komt aan de orde hoe het werkt met de voordelen van thuiswerken en hoe je als organisatie of leidinggevende juist de verbinding en relaties kunt behouden. Met de krapte op de arbeidsmarkt is het binden en boeien belangrijker dan ooit. Dat betekent op een menselijke manier investeren in werknemers. Hoe je dit kunt doen en wat je nodig hebt voor jouw menselijke organisatie, daar gaat Tatiana op een interactieve wijze mee aan de slag tijdens onze bijeenkomst.

Een inspirerende sessie waar je niet alleen luistert maar ook zelf aan de slag gaat!

Programma:

17.30 uur      Inloop en ontvangst

18.00 uur      Welkom door de voorzitter Annelies Dekker

18.15 uur      Interactieve sessie “Werkgeluk of werkelijk gelukkig” o.l.v. Tatiana van Rijswijk

19.30 uur      Diner

21.00 uur      Einde bijeenkomst.

We zullen er uiteraard voor zorgdragen dat het programma volgens de huidige coronamaatregelen kan plaatsvinden.

————————————————————————————————————–

Het Directeurennetwerk Ondernemend Lansingerland

Speciaal voor de directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) is Ondernemend Lansingerland in 2016 gestart met het directeurennetwerk. Een uniek netwerk waarvoor we alle DGA’s die voldoen aan de hiervoor gestelde criteria graag willen uitnodigen.

Het Directeurennetwerk Ondernemend Lansingerland organiseert bijeenkomsten met een actueel thema en inspirerende sprekers. Bijeenkomsten waar de wethouder ook aanwezig is en je met haar in gesprek kunt over actuele onderwerpen betreffende je bedrijf alsook onze regio. Bijeenkomsten waar je kunt netwerken, nieuwe contacten kunt leggen, oude contacten kunt verstevigen en het natuurlijk goed en gezellig kunt hebben  in een klein gezelschap.

De bijeenkomsten worden georganiseerd aan het einde van de dag zodat we het nuttige  met het aangename kunt combineren. Uiteraard ben je ook welkom op de 12 reguliere bijeenkomsten van Ondernemend Lansingerland.

De contributie voor het Directeurennetwerk voor 2021 bedraagt € 80,-. Dit bedrag zal worden geheven bovenop de contributie voor het reguliere lidmaatschap.

Criteria voor lidmaatschap directeurennetwerk Ondernemend Lansingerland

  • Vanaf 10 medewerkers;
  • Minimaal 15% van de aandelen in bezit of eigenaar;
  • Je vervult een actieve rol in je bedrijf of organisatie;
  • Je bent lid van Ondernemend Lansingerland.

Het directeurennetwerk Ondernemend Lansingerland

Een uniek en exclusief netwerk waar op een laagdrempelige manier kennis, kunde en ervaringen uitgewisseld kunnen worden tussen DGA’s, bestuur Ondernemend Lansingerland, inspirerende sprekers en wethouders.

Innervida, Tobias Asserlaan 3, 2662 SB Bergschenhoek