wo

10 jul

Let op, gewijzigde tijden! Golftoernooi & Zomerborrel woensdag 10 juli

10:00:00event

Voor de ervaren en niet ervaren golfer!

Grijp je kans op eeuwige roem en een prachtige beker bij het Golftoernooi dat georganiseerd wordt door VNO-NCW Oostland, VNO-NCW Westland-Delfland, OVPN en Ondernemend Lansingerland op woensdag 10 juli! Nog nooit gegolfd? Geen probleem! Dan kan je gewoon meedoen aan de golfclinic. Wie weet zit er in jou wel een uniek verborgen talent.

Lukt het je niet om mee te doen in de middag, dan ben je meer dan welkom om vanaf 17:00 uur aan te sluiten bij de zomerborrel bij Brasserie Delfland. 

Of je nu een ‘ervaren’ golfer bent die de 18 holes loopt, of een beginner die uitkijkt naar de leerzame golfclinic, dit evenement biedt voor ieder wat wils. De organisatie stelt de flight samen en zorgt voor uitdagende spelvormen. Verzamel je collega-ondernemers en schrijf je in voor een dag vol sportiviteit en gezelligheid op de golfbaan. 

Na de golfmiddag vindt de prijsuitreiking plaats en start de zomerborrel met hapjes en drankjes om de dag in stijl en gezelligheid af te sluiten. Een mooie gelegenheid om na te praten en te netwerken.

Programma
10.00 uur   Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
11.30 uur    Welkomstwoord en uitdelen lunchpakketten 
11.59 uur    Start Golftoernooi
14.30 uur   Ontvangst deelnemers Golfclinic
15.00 uur   Start Golfclinic (duur: 2 uur) 
17.00 uur    Einde sportieve programma, start zomerborrel met hapjes en drankjes
18.30 uur    BBQ-buffet
20.30 uur    Einde bijeenkomst.

Materiaal
Deelnemers van het golftoernooi dienen hun eigen materialen mee te nemen. Deelnemers van de golfclinic worden voorzien van het materiaal. 

Aanmelden
Voor deelname aan het golftoernooi vragen wij een bijdrage van € 65,- excl. btw en voor deelname aan de golfclinic vragen wij een eigen bijdrage van 
€ 40,- excl. btw. Sluit je alleen aan bij de zomerborrel, dan vragen wij hiervoor geen bijdrage. 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan alleen via dit aanmeldformulier. Op dit aanmeldformulier kan je aangeven wat jouw handicap is of dat je de golfclinic wil volgen.

Ook voor de zomerborrel worden kosten gemaakt. Als je je opgeeft, gaan we er vanuit dat je komt.

Graag tot woensdag 10 juli!

Golfbaan Delfland, Abtsrechtseweg 1 in Schipluiden