di

15 sep

Meet & Greet-1 in Coronatijd

17:30event

Sinds februari hebben we geen evenementen meer kunnen organiseren voor onze leden en nog steeds is het niet raadzaam om met grote groepen bij elkaar te komen. Daarom hebben we een alternatief bedacht: “Meet & Greet in Coronatijd”.

Op dinsdag 15 september a.s. vindt de eerste van vier Meet & Greets plaats bij Muller & Co. Tussen 17.30 en 19.30 uur kunnen 20 ondernemers weer eens met elkaar bijpraten, ervaringen van de afgelopen periode bespreken en het reilen en zeilen binnen hun onderneming met elkaar delen. Meld je snel aan, individueel of met een ander lid dat je graag weer eens wilt spreken. Is 15 september vol, dan is er misschien op 22 september, 6 of 13 oktober nog wel een plekje vrij.

Bij Muller & Co zorgen ze voor een veilige omgeving en een hapje en een drankje. Mocht je aansluitend willen blijven eten, kun je hiervoor uiteraard zelf een reservering maken door te bellen met 010-2260355 of stuur een e-mail naar info@mullerenco.nl.

We hopen je heel graag weer op één van deze bijeenkomsten te kunnen ontmoeten! Volg de aanwijzingen van het personeel en neem de volgende regels in acht:

1.      Houd 1,5m afstand
2.      Was en ontsmet je handen
3.      Hoest en nies in je elleboog
4.      Gebruik papieren doekjes
5.      Schud geen handen.

Muller & Co, Kerksingel 9, 2651 CC Berkel en Rodenrijs