wo

9 okt

Oostlanddag 2019 – thema Future Fit

15:00event

Aanmelden voor de Oostlanddag 2019 is vanaf nu, voor leden van ondernemersverenigingen, mogelijk. Volgende week stellen we de aanmelding voor alle Oostlandse ondernemers open.

Woensdag 9 oktober staat van 15:00 – 22.00 uur in het teken van Future Fit. Tijdens het middagprogramma stellen 5 unieke Oostlandse bedrijven hun deuren open en laten zij zien hoe ze Future Fit hebben geïntegreerd binnen hun bedrijfsvoering. Vanaf 15:00 ben je van harte welkom bij één van deze bedrijven:

Anthura

LG Flowers / Oosterlaan architecten

Lenntech

Fugro

Outdoor Valley

Per bedrijfsbezoek zijn er maximaal 50 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. De parkeergelegenheid is beperkt, daarom adviseren wij om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden of op de fiets te komen.

Het verrassende avondprogramma inclusief feestelijk netwerkdiner bij Van der Valk in Nootdorp start om 17.30 uur. Tijdens het avondprogramma gaat dagvoorzitter Rob Veenman op een interactieve manier in gesprek met verschillende gastinspiratoren van Oostlandse bedrijven en initiatieven.

Ervaar zelf de kracht van het Oostland en meld je nu aan voor de Oostlanddag 2019. Het evenement is gratis voor alle ondernemers uit het Oostland.

Van der Valk Nootdorp