do

24 jun

We hopen je eindelijk weer te zien op de eerste "echte" bijeenkomst sinds corona. Meld je nu aan!

17:00event

Of je nu hard bent geraakt in de afgelopen periode of niet wist waar je de voorraden vandaan moest halen; het afgelopen jaar heeft veel impact gehad op ons allemaal. Of je nu wel, niet, hard of zacht bent geraakt, het gaat erom wat we ermee doen. Hoe kunnen we herstellen en versnellen na corona? Daar gaan we het op 24 juni over hebben!

Bart Vermeulen heeft 30 jaar veelzijdige ervaring als ondernemer, senior-manager en consultant voor MKB ondernemers. Als mede-oprichter van ondernemers-coöperatie  Business Lapps Nederland en trainer van “De Business Versneller” is hij samen met 22 vakspecialisten dagelijks bezig met de ontwikkeling van ondernemerschap in Nederland. 

Vanaf 17.00 uur is de zaal open, vanaf 17.30 uur staat een uitgebreid warm en koud buffet voor je klaar. Om 19.00 uur starten we met de Algemene Ledenvergadering. Om 20:30 uur is het podium voor Bart Vermeulen die ons hopelijk antwoord geeft op de vraag:  “Hoe kunnen we herstellen en versnellen na corona?”

We maken je erop attent dat voorafgaand aan deze bijeenkomst bij alle aanwezigen op kosten van de vereniging een COVID-19 speekseltest wordt uitgevoerd door Speed Covid Test. Als de uitslag van de test negatief is, word je toegelaten tot de zaal. Als je hiertegen bezwaar hebt dan bieden wij de mogelijkheid om de bijeenkomst via Live Webinar bij te wonen.

Aanmelden voor dit Live Webinar kan via onderstaande link: 

https://mwee-av-design.webinargeek.com/algemene-ledenvergadering-24-juni-2021

Maar we hopen natuurlijk alle leden op donderdag 24 juni eindelijk weer “live” te zien. We kunnen niet wachten. Graag tot dan!

't Manneke, Leeweg 33 in Berkel en Rodenrijs