wo

6 apr

Save the date: 6 april 2022 Oostlanddag VOORUIT!

15:00event

Save the date: 6 april 2022 Oostlanddag VOORUIT

Beste ondernemers, ambtenaren en politici,

Na twee jaar de Oostlanddag te hebben gemist is het event terug! Op woensdag 6 april 2022 zijn jullie van harte welkom bij de 12e editie van de Oostlanddag. Het thema is VOORUIT. Vooruit kijken. Vooruit denken. Vooruit gaan. Dat is wat we met elkaar willen bereiken in regio Oostland. Dus reserveer woensdag 6 april 2022 alvast in je agenda en kom netwerken, ontmoeten, verbinden en je laten inspireren bij de Oostlanddag.

De Oostlanddag

De Oostlanddag is al 12 jaar het grootste ondernemersevent in het Oostland. Het is een dag voor en door ondernemers. Ieder jaar komen ruim 300 ondernemers en overheden uit Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en omgeving bijeen om te werken aan de economie van deze regio. Het bekende programma: kijken in de keuken bij vooruitstrevende bedrijven, een diner gevolgd door een gezamenlijk avondprogramma en een netwerkborrel biedt ondernemers en overheden de kans om elkaar te ontmoeten.

Save the date

De Oostlanddag 2022 is op woensdag 6 april van 15.00 uur tot 22.00 uur. De officiële uitnodiging met het programma volgt op een later moment. Reserveer de datum alvast in je agenda zodat je zeker weet dat je er bij kunt zijn!*

Wij gaan vol enthousiasme verder met de voorbereidingen van de Oostlanddag en kijken uit naar jullie komst.

Met vriendelijke groet,

Team Oostlanddag

VNO-NCW Oostland

NOOVA

Glastuinbouw-Nederland – afdeling Oostland

Ondernemend Lansingerland

Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp

Gemeente Lansingerland

Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Rabobank

* Uiteraard is de datum onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. Wij houden de persconferenties nauwlettend in de gaten. Laten we met elkaar hopen dat dit t.z.t. niet aan de orde is en we daadwerkelijk VOORUIT kunnen zoals we dat voor ogen hebben op de Oostlanddag!