do

9 jun

REMINDER: Meet & Greet met Gemeente Lansingerland 9 juni a.s.

15:30event

Beste ondernemers,

Kom op donderdag 9 juni van 15:30 tot 17:00 uur naar de Meet & Greet bijeenkomst op het gemeentehuis van Lansingerland. Het is DE plek om kennis te maken met de gemeenteambtenaren en zij met jou.

Het doel van de Meet & Greet is om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan over uiteenlopende onderwerpen. Vanuit de gemeente zijn diverse afdelingen vertegenwoordigd zoals projecten, participatie, exploitatie, accountmanagement bedrijven, gebiedsopgaven en vastgoed:

  • Deelnemen aan inkoop- en aanbestedingstrajecten? Esther Beens en Ellen Bots zijn enthousiaste professionals die alles weten over inkopen en aanbesteden in het algemeen en hoe het werkt binnen Lansingerland. Zij begeleiden inkoop- en aanbestedingstrajecten en ontwikkelen continue de inkoopfunctie.
  • Lastig om je weg te vinden binnen de gemeente? De accountmanagers Renate Jalving (bedrijventerreinen) en Marchien Bandell (centra) helpen je graag in dit proces.
  • Interesse in sociaal ondernemen? Mariska Jetzes helpt je graag verder. Zij is aanjager van inclusie ondernemerschap waar sociaal ondernemen en social return een onderdeel van is.
  • En meer…!

Uiteraard zijn ook bestuursleden van onze vereniging aanwezig. Wij gaan graag met je in gesprek hoe wij als ondernemersvereniging jullie belangen op lokaal niveau nog beter kunnen behartigen. We sluiten de Meet & Greet af met een hapje en een drankje.

Het wordt een middag van ontmoeten & verbinden. Interessant voor jou? Meld je aan via Chainels.

Ben je geen lid? Alle ondernemers uit Lansingerland zijn welkom. Aanmelden kan via info@ondernemendlansingerland.nl.

Met vriendelijke groet,

Mede namens gemeente Lansingerland,

Het bestuur van Ondernemend Lansingerland

 

 

Gemeentehuis Lansingerland, Tobias Asserlaan 1, 2662 SB Bergschenhoek