wo

5 apr

Uitnodiging Oostlanddag 2023 – Hetzelfde Anders?!

15:30:00event

 Onveranderd ondernemen in een veranderende omgeving of toch veranderen?

 Beste ondernemers, ambtenaren en politici,

Woensdag 5 april is het zover, de Oostlanddag 2023 – Festival Editie! Graag nodigen wij jullie uit voor de 13e editie van dit evenement. Het thema is Hetzelfde Anders?! En dus is het event ook anders dan jullie gewend zijn. Een informele festivalsetting met een ondernemend tintje: de Oostlanddag Festival editie. Van 15:00 tot 18:00 uur toveren wij evenementenlocatie ’t Manneke om in een kennis & ontmoetingsfestival. Meld je aan en kom netwerken, ontmoeten, verbinden en je laten inspireren bij de Oostlanddag.

Meld je aan voor de Oostlanddag 2023 – Hetzelfde Anders?!

 De Oostlanddag

De Oostlanddag is al 13 jaar het grootste ondernemersevent in het Oostland. Het is een dag voor en door ondernemers. Ieder jaar komen ruim 300 ondernemers, ambtenaren en politici uit Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en omgeving bijeen om elkaar te ontmoeten en te werken aan de economie van deze regio. Het thema van de Oostlanddag 2023 is Hetzelfde Anders?! Onveranderd ondernemen in een veranderende omgeving (of toch veranderen)?

 Hetzelfde Anders?!

De wereld om ons heen verandert in een rap tempo. Waar de ene ondernemer mee verandert, besluit de ander om te blijven doen wat zij altijd al deden. Hoe ga jij hier mee om? En wat kun je leren van anderen? Tijdens de Oostlanddag verzamelen wij alle kennis op actuele thema’s op één locatie. Het wordt een kennisfestival met lokale experts op diverse vakgebieden die jou kunnen informeren en inspireren hoe om te gaan met de veranderende omgeving. Het festival is daarnaast DÉ plek om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Dat is immers de kracht van de Oostlanddag!

Programma

15:00 uur: Inloop
15:30 uur: Welkom en opening
16:00 uur: Kennisfestival, workshops, meet & greet en netwerken
18:00 uur: Einde Oostlanddag 2023

Vanaf 16:00 uur kun je elkaar ontmoeten, deelnemen aan workshops of een meet & greet met wethouders, genieten van de hapjes van diverse lokale cateraars of langs de stands lopen en kennismaken met experts en ambtenaren op het gebied van mobiliteit, personeel, marketing, digitalisering en circulariteit. Bekijk het totaal programma.

Praktische informatie

De Oostlanddag is voor alle ondernemers, ambtenaren en politici uit Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland, ongeacht of je lid bent van een vereniging. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

 Datum:            Woensdag 5 april 2023
Tijd:                 15:30 tot 18:00 uur (inloop 15:00 uur)
Locatie:           ’t Manneke, Leeweg 33, 2651 CL Berkel en Rodenrijs
Dresscode:     Casual!

 Heb je vragen over de Oostlanddag 2023?

Neem contact met ons op.

Wij gaan vol enthousiasme verder met de voorbereidingen van de Oostlanddag en kijken alvast uit naar jullie komst.

Met vriendelijke groet,

Team Oostlanddag

VNO-NCW Oostland / NOOVA / Glastuinbouw-Nederland – afdeling Oostland / Ondernemend Lansingerland / OVPN (Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp) / Gemeente Lansingerland / Gemeente Pijnacker-Nootdorp / Rabobank

't Manneke, Leeweg 33, 2651 CL Berkel en Rodenrijs