wo

6 apr

Uitnodiging: 6 april 2022 Oostlanddag – VOORUIT

14:30event

Woensdag 6 april is het zover, de Oostlanddag 2022! Graag nodigen wij jullie uit voor de 12e editie van dit evenement. Het thema is VOORUIT. Vooruit kijken. Vooruit denken. Vooruit gaan. Dat is wat we met elkaar willen bereiken in regio Oostland. Het event is van 14:30 tot 21:30 uur. Meld je aan en kom netwerken, ontmoeten, verbinden en je laten inspireren bij de Oostlanddag.

De Oostlanddag

De Oostlanddag is al 12 jaar het grootste ondernemersevent in het Oostland. Het is een dag voor en door ondernemers. Ieder jaar komen ruim 300 ondernemers en overheden uit Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en omgeving bijeen om te werken aan de economie van deze regio. Het bekende programma: kijken in de keuken bij vooruitstrevende bedrijven, een diner gevolgd door een gezamenlijk avondprogramma en een netwerkborrel, biedt ondernemers en overheden de kans om elkaar te ontmoeten.

Het programma

Het programma van de Oostlanddag 2022:
i14:30 uur: Inloop bedrijfsbezoek op locatie
14:45 uur: Start bedrijfsbezoek op locatie
16:15 uur: Einde bedrijfsbezoek
16:45 uur: Ontvangst Van der Valk Nootdorp
17:00 uur: Start avondprogramma (incl. diner)
19:00 uur: Plenair programma
20:30 uur: Netwerkborrel
21:30 uur: Einde Oostlanddag 2022

Bedrijfsbezoeken

Er staan bijzondere bedrijfsbezoeken op het programma. Ontdek hoe melkveehouderij Boerderij Het Lansingerland manoeuvreert tussen het ondernemerschap, het maatschappelijk speelveld en het regeringsbeleid en hoe zij de veranderende maatschappij gebruiken om hun bedrijf op een positieve manier te veranderen. Bekijk hoe Bever VOORUIT gaat met het verduurzamen van de outdoorindustrie door o.a. zelf gebruikte spullen in te zamelen, te sorteren en daar een nieuwe collectie uit creëert die in hun winkels te vinden is. Neem een kijkje in de keuken van het mooie familiebedrijf Ridder Catering + Events tijdens een boeiende rondleiding, laat daarna je smaakpapillen feest vieren bij de bierproeverij in de brouwerij en leer in de vergaderzalen meer over ‘Hoe het heurt’ aan tafel. Krijg een dosis aan inspiratie over ondernemen en doorgroeien bij OBS Groep met een rondleiding door de fabriek, een presentatie en een kijkje in het Goods to man opslagssyteem. En laat je inspireren bij Koppert Biological Systems die duurzame oplossingen produceert voor de teelt van voedsel- en siergewassen.

Bekijk het totaal programma incl. de uitgebreide toelichting op de bedrijfsbezoeken op www.oostlanddag.nl/programma-2022.

Aanmelden

Er is beperkt plek bij de werkbezoeken. Meld je dus zo snel mogelijk aan en wees verzekerd van een plek! Aanmelden kan via www.oostlanddag.nl/aanmelden-2022.

Organisatie

De organisatie van de Oostlanddag is in handen van VNO-NCW Oostland, NOOVA, Glastuinbouw-Nederland – afdeling Oostland, Ondernemend Lansingerland, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp, Gemeente Lansingerland, Gemeente Pijnacker-Nootdorp en Rabobank.