di

6 jun

REMINDER: Branche Meeting Bouw en Techniek 6 juni a.s. bij Holland Huurt!

17:30:00event

Kleinschalige ontmoeting met leden vanuit dezelfde branche.

Op dinsdag 6 juni van 17:30 tot 20:00 uur is de derde Branche Meeting van dit jaar. Holland Huurt opent zijn deuren voor alle leden die actief zijn in de bouw en techniekbranche.

Netwerken is dé manier om nieuwe klanten te vinden. Je bouwt als het ware referenties op, waardoor de kans groter wordt dat mensen je zien en een beroep kunnen doen op je vaardigheden en/of diensten. Binnen een netwerk kun je elkaar echter ook versterken, van en met elkaar leren en ontwikkelen en dat is precies waar de Branche Meetings voor bedoeld zijn.

Branche Meeting

De Branche Meeting is een kleinschalige, informele bijeenkomst met deelnemers uit dezelfde branche. Onder het genot van een hapje en drankje maken we nader kennis en met elkaar spreken we over het vak. De hostondernemer geeft de deelnemers een kijkje in de keuken van zijn/haar bedrijf.

De Branche Meeting Bouw en Techniek vindt plaats op dinsdag 6 juni van 17:30 tot 20:00 uur bij Holland Huurt aan Weg en Land 10 in Bergschenhoek. Iedereen die actief is in de Bouw en Techniekbranche is van harte welkom! Denk aan ontwikkelaars, aannemers, architecten, installateurs, vastgoedeigenaren, makelaars etc.

Programma

17:30u          Ontvangst

17:45u          Kennismaking leden

18:30u          Kijkje in de keuken door verhuurcoördinator Albert                                                     Swijnenburg  

19:00u          In gesprek onder het genot van een hapje en drankje

20:00u          Einde

Graag tot 6 juni!