di

16 mei

Reminder: Branche Meeting Zakelijke Dienstverlening 16 mei a.s.

17:30:00event

Kleinschalige ontmoeting met leden vanuit dezelfde branche.

Op 16 mei a.s. is de tweede Branche Meeting van dit jaar. HJF Advocaten opent haar deuren voor alle leden die actief zijn in de zakelijke dienstverlening.

Netwerken is dé manier om nieuwe klanten te vinden. Je bouwt als het ware referenties op, waardoor de kans groter wordt dat mensen je zien en een beroep kunnen doen op je vaardigheden en/of diensten. Binnen een netwerk kun je elkaar echter ook versterken, van en met elkaar leren en ontwikkelen en dat is precies waar de Branche Meetings voor bedoeld zijn.

 Branche Meeting

De Branche Meeting is een kleinschalige, informele bijeenkomst met deelnemers uit dezelfde branche. Onder het genot van een hapje en drankje maken we nader kennis met elkaar en spreken we over het vak. De hostondernemer geeft de deelnemers een kijkje in de keuken van zijn/haar bedrijf.

De Branche Meeting Zakelijke Dienstverlening vindt plaats bij HJF Advocaten aan de Straatweg 26 in Rotterdam. Iedereen die actief is in deze branche is van harte welkom! Denk aan banken, verzekeringen, advocaten en juristen, HR en meer.

Programma

17:30u          Ontvangst
17:45u          Kennismaking leden
18:30u          Kijkje in de keuken door Steven Jonker en Esther Sonneveld
19:00u          In gesprek onder het genot van een hapje en drankje
20:00u         Einde

Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan!

HJF Advocaten, Straatweg 26, 3051 BE Rotterdam