do

17 nov

REMINDER! DGA Netwerk: Directeuren ontmoeten nieuwe college B & W

17:45:00event

Aanmelden kan nog tot uiterlijk donderdag 10 november!

 

Voor leden van ons DGA Netwerk (zie voorwaarden hieronder*) organiseren we op donderdag 17 november a.s. een ontmoeting met het nieuwe college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Lansingerland.

Als ondernemersvereniging hechten wij groot belang aan een goed contact met de gemeente, dus bieden wij jullie graag de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente. Zij stellen zich tijdens de bijeenkomst graag aan jullie voor. Klik hier voor de samenstelling van het nieuwe college. Andersom krijgen jullie de kans om te laten zien wie je bent, wat je doet, waar je tevreden over bent en waar je verbetering zou willen zien in het ondernemersklimaat binnen de gemeente.

De bijeenkomst vindt in informele sfeer plaats bij Boerderij Het Lansingerland aan de Hoeksekade 146 te Bergschenhoek. Het programma van deze avond:

17.45 – 18.00 uur inloop met een hapje en drankje
18.00 – 18.15 uur welkom door voorzitter Ivo Batenburg
18.15 – 18.45 uur voorstelronde nieuwe college
18.45 – 19.15 uur kort voorstellen van de aanwezige DGA’s
19.15 – 21.00 uur diner en informeel kennismaken college en DGA’s

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en meld je uiterlijk vóór 10 november a.s. aan!

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur

Esther Sonneveld en Sandra Voorsluijs-den Hollander

—————————————————————————

*) Directeurennetwerk Ondernemend Lansingerland

Speciaal voor de directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) is Ondernemend Lansingerland in 2016 gestart met het directeurennetwerk. 

Een uniek en exclusief netwerk waar op een laagdrempelige manier kennis, kunde en ervaringen uitgewisseld kunnen worden tussen DGA’s, bestuur Ondernemend Lansingerland, inspirerende sprekers en wethouders.

Er zijn jaarlijks 2 bijeenkomsten waar je kunt netwerken, nieuwe contacten kunt leggen, oude contacten kunt verstevigen en het natuurlijk goed en gezellig kunt hebben in een klein gezelschap. De bijeenkomsten worden georganiseerd aan het einde van de dag zodat we het nuttige  met het aangename kunt combineren. De contributie voor het Directeurennetwerk is € 85,- en zal worden geheven bovenop de contributie voor het reguliere lidmaatschap.

Criteria voor het lidmaatschap:

– Vanaf 10 medewerkers;
– Minimaal 15% van de aandelen in bezit of eigenaar;
– Je vervult een actieve rol in je bedrijf of organisatie;
– Je bent lid van Ondernemend Lansingerland.
—————————————————————————

Boerderij Het Lansingerland, Hoeksekade 146, 2661 JL Bergschenhoek