wo

21 jun

AANMELDEN VOOR HET ZOMEREVENT kan nog tot uiterlijk vrijdag 16 juni!

15:15:00event

Op woensdag 21 juni a.s. luiden we de zomer in met ons jaarlijkse zomerevent. Ook deze keer wordt het een sportief evenement met een padel-clinic en wedstrijd met aansluitend een BBQ bij Tennis & Padel Club Triomf in Bergschenhoek.

We hebben vanaf 16.00 uur de beschikking over een aantal banen en er zullen 2 trainers aanwezig zijn. Er wordt voor rackets en ballen gezorgd, echter als je over eigen materialen beschikt dan deze graag meenemen. Ook is het uiteraard wenselijk om sportkleding en juist schoeisel te dragen als je deelneemt aan de clinic/wedstrijd.

Na de lichamelijke inspanning is het tijd om te ontspannen en genieten van een door slagerij De Rooij verzorgde BBQ.

Het programma is als volgt:

15.15 uur  – Inloop
15.45 uur – Welkomstwoord Ivo Batenburg, voorzitter Ondernemend                                             Lansingerland en Joost Oudshoorn, voorzitter                                               Triomf
16.00 uur – Padel clinic/wedstrijden
18.30 uur – BBQ met om 19.00 uur prijsuitreiking
21.30 uur – Laatste ronde

Uiteraard is het ook bij dit evenement mogelijk om een introducé mee te nemen, die met zijn/haar bedrijf gevestigd is in Lansingerland en belangstelling heeft voor onze vereniging. Je kunt je introducé bij je eigen aanmelding opgeven via het opmerkingenveld, graag met voor- en achternaam, bedrijfsnaam en e-mailadres.

We hopen op een zonnige dag en zien jullie graag op 21 juni!

P.S. De clinic/wedstrijd is voor alle niveau’s (van starter tot geoefende speler). Bij je aanmelding graag vermelden waar je aan mee wilt doen! Als je alleen wilt komen kijken naar de verrichtingen van de andere leden, ben je uiteraard ook van harte welkom. Dit geldt ook als je alleen wilt komen barbecueën.

 

 

 

 

 

Tennis & Padel club Triomf, De Sporthoek, Sporthoekpad 3, 2661 GV Bergschenhoek