Bestuur Ondernemend Lansingerland maakt kennis met wethouder Leon Hoek

Geplaatst op maandag 10 oktobernieuws

Op woensdag 28 september jl. heeft het bestuur van Ondernemend Lansingerland kennis mogen maken met wethouder Leon Hoek die onder andere de onderdelen Bedrijfsvoering, Leefbaarheid, Jeugdhulp & Onderwijs, Economie en Sport in zijn portefeuille heeft. De wethouder werd vergezeld door Marchien Bandell, Centrummanager Dorpskernen en Andrea van Hal, assistent accountmanager bedrijven.

Naast de kennismaking is de bereikbaarheid voor ondernemers met de gemeente ter sprake gekomen. 

Naar aanleiding van dit besproken onderwerp heeft team Economie van de gemeente onderstaande e-mail met ons gedeeld, waarin staat vermeld hoe men als ondernemer het beste en snelste in contact kan  komen met de gemeente en welke personen er onder team Economie vallen.

Vragen van ondernemers

Op de ondernemerspagina van onze website vind je allerlei praktische informatie. Van het starten van een bedrijf en een link naar het bedrijvenloket tot informatie over diverse vergunningen, inclusief de mogelijkheid direct een aanvraag te doen.

Op het moment zijn we bezig met een actualisatie van de ondernemerspagina zodat hier binnenkort nog meer actuele informatie van en over ondernemers is te vinden.

Ook kun je op de website een melding doen met een klacht over de buitenruimte of afval. Je kunt contactgegevens achterlaten zodat je geïnformeerd wordt over de afhandeling.

https://www.lansingerland.nl/direct-regelen/iets-kapot-vies-of-niet-in-orde/melden/melding-of-klacht-over-de-buitenruimte-en-of-afval

Specifieke ondernemersvragen?

Je kunt ons bereiken via het emailadres Ondernemers@lansingerland.nl
Ons team Economie gaat er dan mee aan de slag.

Ondernemersnieuwsbrief

Naast de reguliere nieuwsbrief van onze gemeente verschijnt er ook met grote regelmaat een digitale ondernemersnieuwsbrief. Aanmelden hiervoor is mogelijk via onderstaande link:

https://www.lansingerland.nl/politiek-en-organisatie/nieuwsbrieven/

Per 1 november zal de ondernemersnieuwsbrief ook op onze website worden gepubliceerd. Ons team Economie is hiervoor altijd op zoek naar interessant nieuws van onze lokale ondernemers.

Innovatieve en/of duurzame initiatieven vermelden wij graag in onze nieuwsbrief! Ons informeren kan via Ondernemers@lansingerland.nl

Namens team Economie,

Amelia Oei – senior beleidsadviseur economie
Marchien Bandell – centrummanager dorpskernen
Renate Jalving – accountmanager bedrijven
Laurens Benschop – beleidsadviseur Ruimte & Economie
Andrea van Hal – assistent accountmanager bedrijven”

Ondernemend Lansingerland zal met regelmaat in contact zijn met de gemeente om de lijnen tussen ondernemers en gemeente zo kort als mogelijk te maken en houden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Ondernemend Lansingerland