Durf te vragen: oproep van Houtbank Lansingerland

Geplaatst op woensdag 19 oktobernieuws

Mijn kersverse bedrijf Houtbank Lansingerland bestaat nu 3 maanden en we hebben in september onze eerste workshop houtbewerking gegeven en de tweede wordt in oktober gegeven aan de gemeente Lansingerland. 

Voor groei in de toekomst zou ik graag uitbreiden met de verkoop van gebruikt hout aan particulieren. De huidige locatie en vele andere locaties belemmeren dit vanwege tegenstrijdigheid met het bestemmingsplan. Wie kent iemand in zijn/haar netwerk die een bedrijfspand heeft, waar de functies houtwerkplaats en winkel in 1 pand zouden mogen zitten binnen de gemeente Lansingerland?

Optie twee is een webshop. Daarbij rijst de vraag wat de eisen zijn aan je vestigingslocatie en wanneer het afhalen van producten dan is toegestaan. Heeft iemand in het netwerk ervaring hiermee?

Tot slot ben ik nog op zoek naar adviseurs over mijn bedrijfsvoering in het algemeen. Ik ben begonnen met het geven van workshops op de tijdelijke locatie en ben bezig met het schrijven van een businessplan, wat ik kan presenteren aan krediet verstrekkers. Ik ben nog wat zoekende wat mijn volgende stap is en kom graag in contact met ondernemers waarmee ik van gedachten kan wisselen.

Met vriendelijke groeten,

Bas van der Ham

Houtbank Lansingerland
0628803384

www.houtbanklansingerland.nl