‘Een fijne club van mensen die elkaar iets gunnen’

Geplaatst op zondag 29 septembernieuws

In de rubriek ‘In the spotlight’ stelt een lid of partner van Ondernemend Lansingerland zich voor. Deze keer Carla Somers, medewerkster Sales & Events bij Muller & Co in Berkel en Rodenrijs. “Netwerken is voor ons belangrijk.”

Wat is je functie bij Muller & Co?

“Ik ben verantwoordelijk voor de sales en events op het gebied van de zakelijke markt. Ik werk samen met mijn collega Barbara, die zich met name richt op de particuliere markt. Hiervoor werkte ik onder meer als directiesecretaresse bij grote bedrijven en twaalf jaar bij een dameskledingzaak in Berkel en Rodenrijs. Sinds vorig jaar oktober werk ik bij Muller & Co”

Waarom zou ik als bedrijf een event organiseren bij jullie?

“Muller & Co is een schitterende, unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten, zoals (kerst)feesten, diners, vergaderingen, workshops en lezingen. Zo kunnen we onze gezellige binnentuin overdekken en verwarmen. Daardoor kunnen er borrels tot wel 400 bezoekers plaatsvinden, en ook een diner voor 150 personen gaat lukken in onze binnentuin.”

Hoe kom je aan klanten?

“Veel netwerken is belangrijk. Daarom zijn we lid van onder andere Ondernemend Lansingerland. Ik probeer zoveel mogelijk bijeenkomsten te bezoeken. Niet dat ik iedereen direct aanspreek met een verkooppraatje: het gaat er vooral om dat mensen je gezicht kennen en weten wie je bent. Maar we zijn niet alleen lid om klanten te vinden. Er zijn ook leveranciers van ons lid van Ondernemend Lansingerland. Het mooie is: het is een fijne club van mensen die elkaar iets gunnen.”

 Wil je nog iets kwijt aan de andere leden?

“Zeker. Ik ken volgens mij inmiddels al aardig wat leden. Maar er zijn ook zeker leden die mij nog niet kennen: stap gerust op me af! We zijn al weer druk bezig met het organiseren en invullen van de feestdagen en ik wil graag met jullie hierover meedenken! En weet dat bij Muller & Co op het gebied van events (bijna) alles mogelijk is.”