Het jaar 2023 is alweer bijna ten einde

Geplaatst op donderdag 14 decembernieuws

We zijn allemaal weer druk bezig om het jaar af te ronden en om het goed af te sluiten. Ook zijn we bezig met de voorbereidingen van het nieuwe jaar want ook in 2024 willen we weer goed voorbereid aan de slag gaan. Binnen een bedrijf zijn het altijd weer vele dingen die in deze periode aan bod komen. Dat geldt niet alleen voor ons binnen onze bedrijven maar dat geldt ook voor ons privé.

Het is ook het moment om weer eens terug te kijken naar wat wij als Ondernemend Lansingerland allemaal gedaan hebben het afgelopen jaar.

Ook in 2023 hebben we weer vele bijeenkomsten georganiseerd. We kunnen zeggen dat er ook dit jaar weer een grote diversiteit aan grote en kleine bijeenkomsten zijn geweest. De bijeenkomsten waren educatief, informatief, sportief, gezellig en goed voor de onderlinge contacten. Dat is namelijk de bedoeling van ons als vereniging. Er moet diversiteit zijn van verschillende soorten bijeenkomsten. Er moet voor ieder wat wils zijn, dat is ons streven. Wij denken dat we met het programma in 2023 zeker aan voldaan hebben.

We hebben diverse branchemeetings georganiseerd, er zijn meerdere bedrijfsbezoeken geweest, we hebben een paar keer met elkaar gewandeld tijdens een ‘Walk&Talk’, we hebben een winter fakkel wandeling met erwtensoep gehad, we hebben een padelavond met barbecue georganiseerd tijdens ons zomerevent, er is een jaarlijkse Oostlanddag geweest, we hebben een gezamenlijke bijeenkomst gehad met VNO-NCW en OVPN, we hebben de lokale wijngaard bezocht, er zijn nieuwe leden lunches geweest, we hebben een ledenvergadering nieuwe stijl gehad en er is een bijeenkomst geweest met het directeurennetwerk. Al met al een hoop momenten om met elkaar in contact te komen en om elkaar te leren kennen.

Ook goed om te vermelden is dat er dit jaar weer heel wat nieuwe leden bij zijn gekomen. Daar zijn wij blij mee! Fijn om te zien dat er toch weer telkens nieuwe leden bijkomen. Dat doet ons goed. We hopen dat er nog vele mogen volgen.

We doen er alles aan om elk jaar weer een interessant programma te maken. Ook voor 2024 hebben we weer een diversiteit van activiteiten op het programma staan. We blijven ook in het nieuwe jaar doorgaan om een zo interessant mogelijk programma te maken. En we hopen natuurlijk veel leden weer te mogen begroeten.

Als bestuur van Ondernemend Lansingerland willen wij iedereen gezellige kerstdagen toewensen en een fijne jaarwisseling. Geniet van deze dagen.

Wij wensen jullie allen alle goeds toe in het komende jaar met veel succes, geluk, werkplezier en gezondheid.

Het bestuur van Ondernemend Lansingerland,

Ivo Batenburg

Sandra Voorsluijs – den Hollander

Edwin Tersmette

Inge Parren

Mirela Gorgan

Antoine Wevers

Michel Krieger

Desi Beans.