Het was een Spetterend Zomerevent!

Geplaatst op donderdag 20 juninieuws

De weergoden waren Ondernemend Lansingerland zeer gunstig gezind afgelopen woensdag. Vanaf het verzamelpunt bij de winterse skiheuvel van Outdoor Valley zijn we met elektrische sloepjes naar Bierbrouwerij Noordt gevaren in Rotterdam Crooswijk. Hier was een interessante rondleiding voor ons georganiseerd. 
Het motto van Peter Rouwen, hoofdbrouwer bij Noordt, is iets wat iedere ondernemer direct aanspreekt. “Als je in dit vak jezelf niet wil verbeteren, kun je beter wat anders gaan doen”. Natuurlijk moest er ook geproefd worden. Het Rotterdamse bier is met recht de boottocht meer dan waard! 

De BBQ die daarna volgde was er weer één om in te lijsten in de lange rij van OLL barbecues. De vleesmeesters van The Ribtastic Brothers pakten uit met heerlijke burgers en spareribs. Ook aan de vegetariërs was gedacht. Er werd volop genoten en genetwerkt. Onder de 60 deelnemers konden we ook een aantal introducees verwelkomen. Het kan bijna niet anders dan dat zij zich gaan aanmelden bij onze mooie club!

Onder een fraaie avondzon (wel een koud windje!) voeren we terug naar het startpunt bij Outdoor Valley en daar kwam deze mooie dag ten einde. Wat rest is een mooie herinnering, hopelijk veel waardevolle contacten en de constatering dat we een hele mooie club van ondernemende mensen zijn.