In the spotlight: Maurice Maidman

Geplaatst op dinsdag 6 augustusnieuws

‘Een eer om bestuurslid te mogen zijn’
 
IWat is je functie bij Outdoor Valley?
“In Outdoor Valley kun je meer doen dan fietsen, kanovaren en boogschieten. Bij ons kun je ook terecht voor bedrijfsuitjes en andere zakelijke evenementen. Zo zijn er bedrijven die bij ons een training geven, soms zelfs meerdaags. Ik ben verantwoordelijk voor de sales van zulke zakelijke evenementen.”
 
Klinkt als een leuke baan.
“Zeker. Eigenlijk heb ik een logistieke achtergrond, maar sales ligt me wel. Enkele jaren geleden wees een vriendin me op een vacature bij Outdoor Valley. Ik ben gelijk in de pen geklommen. Het is een afwisselende baan. Ik ga regelmatig langs bij bedrijven. Daarnaast ga ik vaak naar netwerkbijeenkomsten: van Ondernemend Lansingerland natuurlijk, maar ook van andere organisaties.”
 
Waarom is Outdoor Valley lid van Ondernemend Lansingerland?
“Outdoor Valley was al lid van Ondernemend Lansingerland toen ik in dienst kwam. We willen andere ondernemers graag laten zien wat er allemaal mogelijk is. We hebben bijvoorbeeld ook  vergaderzalen. En bij een meerdaags evenement kunnen medewerkers hier blijven slapen. Dat kan in een slaapzaal of in een van de tipi’s, inclusief houtvuur en DJ! Om maar enkele mogelijkheden te noemen.”
 
En dan ben je ook nog eens bestuurslid?
“Dat klopt. Enkele maanden geleden ben ik gevraagd. Ik vind het een eer me in te mogen zetten voor de leden van Ondernemend Lansingerland. Wat mijn functie is? Samen met Aad van Bohemen organiseer ik evenementen. Enorm leuk te doen. We luisteren bij leden waar de behoefte ligt, zodat de bijeenkomsten een mooie combinatie zijn van gezelligheid en inhoud. Een compleet pakket dus.”