Jeroen van der Ploeg Meest Creatieve Ondernemer in Coronatijd

Geplaatst op vrijdag 5 februarinieuws

Jeroen van der Ploeg van J&K Catering is de winnaar van de ‘Meest Creatieve Ondernemer in Coronatijd’-verkiezing! Via het stemformulier op Chainels en Google zijn zo’n 1.000 stemmen uitgebracht. Jeroen kreeg een meerderheid van de stemmen. Yoek en Kim Kouwenhoven van de Bergsche Plas ontvingen de 2e prijs. Rober Willemsen van Muller & Co. werd 3e. Voorzitter Jan bracht een bezoek aan de drie genomineerden en reikte de prijzen uit.

Jeroen: “Hartstikke gaaf, aan iedereen die op ons gestemd heeft: waanzinnig gaaf dat jullie ons op deze manier een hart onder de riem steken. Iedereen bedankt!”

De verkiezing
Ondernemend Lansingerland schreef de verkiezing uit voor de “Meest creatieve Ondernemer in Coronatijd”. Dit initiatief is geboren met de gedachte om het ondernemerschap een positieve impuls te geven. Een stukje waardering en stimulering voor het ondernemerschap in deze onzekere tijden.Iedereen kon creatieve ondernemers nomineren voor de verkiezing. Uit alle aanmeldingen werden de drie ondernemers gekozen die in de race bleven voor de ‘Meest creatieve ondernemer in Coronatijd’. De uiteindelijke winnaar is door jullie gekozen. 

Horeca creatieve business
Het viel op dat de meeste genomineerden in de horecabranche actief zijn. Logisch ook, deze branche wordt hard geraakt en daarnaast is hun creativiteit het meest zichtbaar voor publiek. Ook in andere branches zien wij veel creativiteit in deze tijden. Dat maakt ons ondernemers, doorgaan waar andere stoppen en het beste maken van de situatie.  

Iedereen bedankt voor het nomineren en stemmen! En breng vooral een bezoek aan de Take-Away van J&K Catering (zie www.jenkcatering.nl voor de openingstijden)