Leiderschap door de jaren heen met Kees Jansma en Jan Dirk Stouten

Geplaatst op vrijdag 29 septembernieuws

Donderdag 2 november
16:00 – 18:30 uur
VanderHelm Bedrijven,
Nobelsingel 2, Berkel en Rodenrijs.

Kees Jansma maakte als journalist coaches en spelers als Rinus Michels en Johan Cruijff van dichtbij mee. Nog inniger was zijn band met de bondscoaches Marco van Basten, Bert van Marwijk en Louis van Gaal. Toen zij verantwoordelijk waren voor het Nederlands elftal was Jansma perschef en zag hij hoe ze leiding gaven en spelers motiveerden.
 
Zeker in de sport spelen emoties een rol en hebben emoties invloed op de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Dat laatste is actueler dan ooit nu er in de media volop gediscussieerd wordt over wat in dat kader wel en niet meer kan. Voorbeelden te over met DWDD en Studio Sport waar de manier van managen zorgde voor rellen van nationaal formaat.
 
Onder meer daarover gaat Jan Dirk Stouten in gesprek met Jansma die natuurlijk ook anekdotes deelt over zijn leven in de voetballerij.
 
Samenwerking
Het is voor het eerst dat VNO-NCW Oostland, Ondernemend Lansingerland (OLL) en Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN) een gezamenlijke (netwerk)bijeenkomst organiseren. Met deze samenwerking proberen wij onze leden een extra interessant programma aan te bieden en in contact te laten komen met leden van de andere netwerken.
 
Programma
16:00 uur Inloop, koffie en thee
16:30 uur Start inhoudelijk programma
17:45 uur Einde programma en start netwerkborrel
18:30 uur Einde borrel.
 
Aanmelden
Zet donderdag 2 november in je agenda en meld je aan via deze link. Als je je aanmeldt, gaan we ervan uit dat je komt!
 
Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar op het parkeerterrein bij VanderHelm Bedrijven. Ook op de fiets ben je uiteraard van harte welkom.
 
Hartelijke groet,
Namens bestuur VNO-NCW Oostland, OVPN en Ondernemend Lansingerland

Gijs van der Helm, Ivo Batenburg en Arthur Venselaar, voorzitters
Jerry Moerman, verenigingsmanager