Meld je aan voor de 14e editie van de Oostlanddag op donderdag 4 april 2024!

Geplaatst op dinsdag 20 februarinieuws

UITNODIGING

Donderdag 4 april is het zover, de Oostlanddag 2024! Graag nodigen wij jullie uit voor de 14e editie van dit evenement. Het thema is ‘de ondernemer als duizendpoot’. Van 15:00 tot 18:00 uur toveren wij evenementen locatie ’t Manneke opnieuw om in een kennis- & ontmoetingsfestival. Meld je aan en kom netwerken, ontmoeten, verbinden en je laten inspireren bij de Oostlanddag.

 

De Oostlanddag

De Oostlanddag is al 14 jaar het grootste ondernemersevent in het Oostland. Het is een dag voor en door ondernemers. Ieder jaar komen ruim 300 ondernemers en overheden uit Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en omgeving bijeen om te werken aan de economie van deze regio. Op de Oostlanddag staan netwerken en kennisdelen centraal. 

 

‘De ondernemer als duizendpoot’

Het thema ‘de ondernemer als duizendpoot’ is een knipoog naar alle verschillende rollen die een ondernemer heeft. Je moet wel haast een duizendpoot zijn om al deze rollen op een goede manier in te vullen. Soms kunnen we daar de kennis en expertise van anderen goed bij gebruiken. En dat is dan ook precies wat we tijdens de Oostlanddag doen! Laat je informeren en inspireren door lokale ondernemers tijdens één van de workshops of kom gezellig netwerken. Dat is immers de kracht van de Oostlanddag!

 

Programma

15:00 uur: Inloop 

15:30 uur: Welkom en opening

16:00 uur: Workshops en netwerken

18:00 uur: Einde Oostlanddag 2024

Vanaf 15:00 uur kun je elkaar ontmoeten en/of genieten van de hapjes van diverse lokale cateraars. Vanaf 16:00 uur kun je deelnemen aan workshops en andere activiteiten. Bekijk het totaal programma.

 

Praktische informatie

Datum:         Donderdag 4 april 2024

Tijd:              van 15:30 tot 18:00 uur (inloop 15:00 uur)

Locatie:         ’t Manneke

                      Leeweg 33, 2651 CL Berkel en Rodenrijs

Dresscode:   Casual!

 

Deelname aan de Oostlanddag is gratis. De Oostlanddag is voor alle ondernemers, ambtenaren en politici uit Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland, ongeacht of je lid bent van een vereniging. 

Organisatie Oostlanddag 2024

De organisatoren van Oostlanddag 2024 zijn VNO-NCW OostlandNOOVAGlastuinbouw-Nederland – afdeling OostlandOndernemend LansingerlandOndernemersvereniging Pijnacker-NootdorpGemeente Lansingerland en Gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Sponsoren

De hoofdsponsor van de Oostlanddag 2024 is Rabobank. Naast de organiserende partijen wordt de Oostlanddag 2024 mede mogelijk gemaakt diverse lokale ondernemers die hun diensten of producten gratis of tegen een lager tarief aanbieden en/of een financiële bijdrage leveren: MEB Rotterdam – ’t Manneke – Vandeez -Creative Agency – Studio Ariane Kok – Krijn Schuitemaker – Mpower – Ridder Catering + events  – PlusGrowth – Holland Huurt – J&K Catering – de Kookmeiden – Ipse de Bruggen. Dit betreft ook alle ondernemers die een workshop geven.

 

Foto’s van HET FOTO – Izabella Ridder.