Miljoenenontbijt VNO-NCW Oostland

Geplaatst op dinsdag 12 septembernieuws

Uitnodiging van VNO-NCW Oostland:

Woensdag 20 september
7:00 – 10:00 uur
Romynox, Stoomweg 23, 2631 RR Nootdorp

Traditiegetrouw organiseren wij op de derde woensdag in september het miljoenenontbijt. Want wanneer het kabinet op Prinsjesdag komt met nieuwe plannen in de Miljoenennota en het Belastingplan presenteert, is er werk aan de winkel. Wat betekent dit nu voor jouw organisatie? Wat zijn nu de vraagstukken waar jij als ondernemers écht bij stil moeten staan? Hoe zorg je, dat je door zonder te veel op de details te letten, het geheel niet uit het oog verliest en de juiste keuzes maakt? Wij helpen je hier graag bij! 

Woensdag 20 september ontvangen we je graag om 7 uur bij Romynox in Nootdorp. We starten rustig op met een heerlijk ontbijt en de gelegenheid tot netwerken.

Stipt 8 uur starten onze dagvoorzitter Gijs van der Helm en Judith Littel met het inhoudelijke programma. We maken kennis met gastheer Ronald van der Boon, neemt Danny Ruigrok (Bloemendaal Ruigrok) ons mee in de miljoenennota en gaan we in gesprek met diverse ondernemers en de wethouders van Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp over de impact van de Miljoenennota voor de regionale economie.

Programma

7.00 uur Inloop en ontbijt
8.00 uur Welkom dagvoorzitters
8.10 uur Danny Ruigrok over de financiële impact van de Miljoenennota
8.40 uur Ondernemer Romynox, Ronald van der Boon aan het woord.
9.00 uur In gesprek met de wethouders
9.30 uur Afsluiting inhoudelijk programma 

Na afloop is er nog gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie of thee. Voor wie wil nodigt Ronald van der Boon je graag uit voor een rondleiding.

Aanmelden

Zet woensdag 20 september in je agenda en meld je aan via deze link. Als lid van VNO-NCW Oostland mag je ook een introducé meenemen. Graag deze persoon ook aanmelden via het aanmeldformulier. Als je je aanmeldt, gaan we ervan uit dat je komt!

Hartelijke groet,
Namens bestuur VNO-NCW Oostland,
Gijs van der Helm, voorzitter
Jerry Moerman, verenigingsmanager