Normaal is iets om naar uit te kijken!

Geplaatst op vrijdag 26 februarinieuws

Eerlijk is eerlijk, toen mij gevraagd werd een stukje te schrijven over DE ondernemersvereniging van Lansingerland, dacht ik dat de prikken gezet zouden zijn, de meeste maatregelingen opgeheven zouden zijn, de avondklok nooit bestaan zou hebben en zowel privé als zakelijk alles weer ‘normaal’ zou zijn.

Misschien het nieuwe normaal, maar in ieder geval het normaal waar iedereen weer mag doen waar hij of zij goed in is. Waar iedereen weer in zijn kracht kan staan. Zonder extra regels en beperkingen. Bij Ondernemend Lansingerland is dit het organiseren van bijeenkomsten met een informatief karakter, waar er los van de inhoud genetwerkt wordt met een hapje en een drankje, ideeën worden uitgewisseld en kennis gedeeld. Daar zijn wij goed in.

In het afgelopen “Corona” jaar waren we dankbaar dat er een paar kleine bijeenkomsten georganiseerd mochten worden. We zijn op bezoek gegaan bij ondernemers. We hebben de verkiezing van meest creatieve ondernemer georganiseerd. De ALV is digitaal gegaan.

Op ons digitale platform hebben we de leden steeds geïnformeerd over mogelijkheden en ontwikkelingen in deze tijd.

Deze tijd vergt veel van ons. Veel zaken zijn tijdelijk en andere definitief veranderd. De woorden creativiteit, flexibiliteit, aanpassings- en doorzettingsvermogen zijn vaker gebruikt en meer dan ooit van toepassing.

We zijn er nog niet. Zowel privé als zakelijk blijven er de komende tijd vele uitdagingen op ons pad komen. Laten we dit ondernemend doen en elkaar helpen waar het kan! Blijf in contact met elkaar. Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Maurice Maidman
Bestuurslid Ondernemend Lansingerland