Ondernemend Lansingerland zoekt een Social Media Specialist

Geplaatst op woensdag 23 septembernieuws

Wil jij ook een steentje bijdragen aan het ondernemersklimaat in Lansingerland? En durf je jezelf social media-expert te noemen? Dan zoekt Ondernemend Lansingerland jou!

Ondernemend Lansingerland is dé lokale ondernemersvereniging van Lansingerland. We zetten ons met woord en daad in voor ondernemers in onze gemeente. Dat doen we onder meer door informatieve bijeenkomsten, concrete projecten en door lobbywerkzaamheden: we brengen het ondernemersklimaat onder de aandacht bij de lokale en de regionale politiek.

Bestuurslid / medewerker Social Media

Zichtbaarheid is belangrijk voor onze vereniging. We willen zowel ondernemers als andere partijen – zoals de politiek en inwonenden van Lansingerland – vertellen waarvoor we staan en wat we doen. Daarom zoeken we een bestuurslid Social Media of medewerker Social Media.

Als bestuurslid of medewerker word je verantwoordelijk voor onze social media-kanalen. Zo zal je de planning voor Twitter, Facebook en LinkedIn uitvoeren. Hoe de taken en functie er precies uit komen te zien, bespreken we graag samen met jou.

Wie zoeken we?

·         Ben je dagelijks actief op Twitter, LinkedIn en Facebook?

·         Bezoek je regelmatig onze ledenbijeenkomsten?

Meer weten?

Mail naar info@ondernemendlansingerland of bel: 010-5191799.