Ondernemers-vragenlijst parkeerbeleid gemeente Lansingerland – deelname verlengd!

Geplaatst op maandag 6 maartnieuws

Beste ondernemers,

We werken op dit moment aan nieuw parkeerbeleid voor onze gemeente en daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken. Kunt u ons laten weten hoe u het parkeren in Lansingerland ervaart en wat er volgens u beter kan?

Waarom een onderzoek?

Vorig jaar januari is de Mobiliteitsvisie 2040 door de gemeenteraad vastgesteld. In deze visie beschrijft de gemeente haar ambities. De hieruit volgende acties worden op dit moment verder uitgewerkt in een mobiliteitsplan met een uitvoeringsagenda voor de komende 5 tot 10 jaar. Eén van de acties is het herzien van het parkeerbeleid en de parkeernormen voor de auto en fiets.

 Wat vindt u van parkeren in de gemeente Lansingerland?

Uw mening over parkeren in onze gemeente vinden wij heel belangrijk. Met behulp van een vragenlijst van bureau Spark proberen we, naast de informatie die we al hebben, nog meer inzicht te krijgen in wat er beter kan. We vinden het ook interessant om te lezen hoe u een probleem denkt op te kunnen lossen. Door de vragenlijst komen wij erachter wat er goed gaat, waar de knelpunten liggen en wat u belangrijk vindt voor de toekomst.

Wij stellen uw bijdrage zeer op prijs. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten.  

Doet u ook mee? U kunt deze lijst tot en met zaterdag 11 maart 2023 invullen.

Alvast bedankt!

Open hier de vragenlijst: https://www.startvragenlijst.nl/Lansingerland_parkeerbeleid_bedrijven

Met een vriendelijke groet,

Gemeente Lansingerland