Oostlanddag 2021 gaat VOORUIT naar 6 april 2022

Geplaatst op maandag 27 septembernieuws

Met het thema VOORUIT stond op 13 oktober aanstaande de ‘oude en vertrouwde’ variant van de Oostlanddag op de agenda. Ja, vooruit én oud en vertrouwd. Het klinkt tegenstrijdig, echter het tegendeel is waar. De kracht van de Oostlanddag heeft zich al jaren bewezen. Met de huidige maatregelen kan dit event nog niet doorgaan zoals de organisatie de Oostlanddag voor ogen heeft. Daarom schuift de Oostlanddag VOORUIT naar 6 april 2022.  

De Oostlanddag 

De Oostlanddag is al 12 jaar het grootste ondernemersevent in het Oostland. Het is een dag voor en door ondernemers. Ieder jaar komen ruim 300 ondernemers en overheden uit Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en omgeving bijeen om te werken aan de economie van deze regio. Het bekende programma: kijken in de keuken bij vooruitstrevende bedrijven, een diner gevolgd door een gezamenlijk avondprogramma en een netwerkborrel biedt ondernemers en overheden de kans om elkaar te ontmoeten. 

VOORUIT in de Lente 

Sinds het ontstaan van de Oostlanddag vindt het event plaats in het najaar. In 2022 wordt het een lente-editie. Het thema blijft staan: VOORUIT. Vooruit kijken. Vooruit denken. Vooruit gaan. Dat is wat we met elkaar willen bereiken in regio Oostland. Dus ondernemers, noteer woensdag 6 april 2022 alvast in je agenda’s en kom netwerken, ontmoeten, verbinden en je laten inspireren bij de Oostlanddag 2022.