Samen met onze ambassadeurs

Geplaatst op donderdag 27 februarinieuws

Sinds twee jaar organiseren wij ‘nieuwe-ledenlunches’ in het voor- en najaar. Dat doen we omdat we merken dat een goede ontvangst van nieuwe leden zorgt voor een goede verbondenheid.

Op onze bijeenkomsten benoem ik het vaker: dankzij onze leden zit onze vereniging in een flow, en krijgen we nieuwe leden. Onze leden zijn onze ambassadeurs. Daarom gaan we in 2020 nog meer SAMEN doen. Wij willen boven de verwachtingen uitstijgen door leden nog meer te betrekken bij onze activiteiten. Door ondernemers meer een podium te bieden en het programma steeds op de wensen van de leden af te stemmen. Kortom, we hebben er onveranderd veel zin in!

Deze nieuwsbrief zal in de komende tijd bij toerbeurt door onze bestuursleden worden ingevuld. Op deze manier leert u hen nog beter kennen. Ik geef het stokje door aan Corrie en Stefan. Zij treden beide af in april, dus krijgen op de valreep de kans hun inbreng op deze plaats te geven.

We kunnen terugkijken op mooie bijeenkomsten in de afgelopen tijd, zoals de eindejaarsborrel bij Brasserie De Hooge Rotterdamsche. En we zijn het nieuwe jaar goed begonnen met een drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst in Italiaanse sferen bij ’t Manneke.

10 maart a.s. is er een bedrijfsbezoek bij Bakker Ammerlaan, waar al meer dan 120 jaar het bakkersvak wordt uitgeoefend. De familie Ammerlaan zal ons meer vertellen over het bedrijf.

Op 17 maart is er weer een nieuwe ledenlunch én 8 april de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering bij Muller & Co met een inspirerende spreker en een mooie aankleding.

Kortom, houd de agenda op onze website in de gaten. Graag tot ziens op onze bijeenkomsten.

En bent u nog geen lid, kom dan gerust een keer kennismaken. Aanmelden kan via het contactformulier op de website ondernemendlansingerland.nl

Jan Houweling,

Voorzitter Ondernemend Lansingerland