Save the date Oostlanddag

Geplaatst op maandag 22 januarinieuws

Oostlanddag – ‘De ondernemer als duizendpoot’

Donderdag 4 april 2024 van 15:30 tot 18:00 uur (inloop vanaf 15:00 uur)

 Beste ondernemers, ambtenaren en politici,

Op donderdag 4 april 2024 zijn jullie van harte welkom bij de 14e editie van de Oostlanddag. Een dag om je te laten inspireren, te netwerken, ontmoeten en verbinden. Dat is immers de kracht van de Oostlanddag! Reserveer de datum alvast in je agenda zodat je zeker weet dat je er bij kunt zijn.

De Oostlanddag

De Oostlanddag is al 14 jaar het grootste ondernemersevent in het Oostland. Het is een dag voor en door ondernemers. Ieder jaar komen ruim 300 ondernemers en overheden uit Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en omgeving bijeen om te werken aan de economie van deze regio. Op de Oostlanddag staan netwerken en kennisdelen centraal. 

‘De ondernemer als duizendpoot’

Het thema van 2024 is ‘De ondernemer als duizendpoot’. Het is een knipoog naar alle verschillende rollen die een ondernemer heeft. Je moet wel haast een duizendpoot zijn om al deze rollen op een goede manier in te vullen. Soms kunnen we daar de kennis en expertise van anderen goed bij gebruiken. En dat is dan ook precies wat we tijdens de Oostlanddag doen! Laat je informeren en inspireren door lokale ondernemers tijdens één van de workshops of kom gezellig netwerken.

Save the date

De Oostlanddag is op donderdag 4 april van 15:30 uur tot 18:00 uur (inloop vanaf 15:00 uur) bij ’t Manneke in Berkel en Rodenrijs. De officiële uitnodiging met het definitieve programma volgt op een later moment.

Voel je vrij om mede-ondernemers te attenderen op de Oostlanddag en deze save the date door te sturen.

Wij gaan vol enthousiasme verder met de voorbereidingen van de Oostlanddag en kijken alvast uit naar jullie komst.

Met vriendelijke groet,

Team Oostlanddag

VNO-NCW Oostland

NOOVA

Ondernemend Lansingerland

Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp

Gemeente Lansingerland

Gemeente Pijnacker-Nootdorp

 

De Oostlanddag 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank

Foto: HET FOTO – Izabella Ridder