Voorstellen nieuwe leden

Geplaatst op donderdag 8 septembernieuws

Binnen Ondernemend Lansingerland mogen wij regelmatig nieuwe leden verwelkomen. Dit vinden wij natuurlijk heel leuk! In elke nieuwsbrief krijgen een aantal nieuwe leden de gelegenheid om zich voor te stellen. Hierbij stelt voor:

Albert Swijnenburg van Holland Huurt

Mijn naam is Albert Swijnenburg en werkzaam bij Holland Huurt (gevestigd aan Weg en Land in Bergschenhoek). Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van hoogwerkers, verreikers en heftrucks.

Met een brede en jonge vloot helpen we klanten om veilig hun werkzaamheden op hoogte uit te kunnen voeren.

Met vriendelijke groet,

Albert Swijnenburg

Holland Huurt

Sander Pieterse van SPSD

Ik ben Sander Pieterse, 46 jaar oud en werk als zelfstandige en in dienst bij Kavel Vastgoed. Ruim 20 jaar ben ik actief als project- en gebiedsontwikkelaar in de regio Zuid Holland. Na ruim 12,5 jaar in dienst te zijn geweest bij Bouwfonds Property Development (BPD) heb ik voor de afronding van een grote gebiedsontwikkeling in Noordwijk mijn eigen onderneming SPSD opgericht. Als zelfstandige ben ik de afgelopen 1,5 jaar verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van Landgoed Sancta Maria te Noordwijk. Naast mijn zelfstandigheid werk ik ook bij Kavel Vastgoed. Bij Kavel Vastgoed vervul ik de functie van ontwikkelingsmanager. Vanuit die functie ben ik dagelijks betrokken bij de gemeente Lansingerland aangezien ik verantwoordelijk ben voor de ontwikkeling en realisatie van de Gouden Buurten in Berkel en Rodenrijs, een gebiedsontwikkeling van ca. 3.000 woningen waarvan nog 750 woningen gerealiseerd moeten worden in de komende jaren.

Martin en Wanda van The Value Office

Bij The Value Office delen wij de passie voor waardevolle veranderingen en duurzame groei! Vanuit onze ervaring bij start-ups en transities bij grote organisaties hebben wij geleerd hoe effectief veranderen best simpel kan zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat deze kennis beschikbaar moet zijn voor iedere organisatie groot of klein. Dé aanleiding om The Value Office op te richten en de duurzaam groeien scan voor iedereen beschikbaar te stellen via  https://thevalueoffice.com/duurzaamgroeien/ Martin en Wanda vinden het leuk om kennis te maken met ondernemers uit de regio en te weten wat er op regionaal niveau speelt.