Voorstellen nieuwe leden

Geplaatst op donderdag 3 novembernieuws

Binnen Ondernemend Lansingerland mogen wij regelmatig nieuwe leden verwelkomen. Dit vinden wij natuurlijk heel leuk en wij heten de nieuwe leden dan ook graag van harte welkom! In elke nieuwsbrief krijgen een aantal nieuwe leden de gelegenheid om zich voor te stellen. Hierbij stelt voor:

Martijn de Bruijn van Kolpa van der Hoek Makelaars en Taxateurs:

Mijn naam is Martijn de Bruijn, één van de vier partners bij Kolpa van der Hoek Makelaars en Taxateurs. Ik ben opgegroeid in Rotterdam-Schiebroek en woon met mijn gezin ruim 7 jaar in Berkel en Rodenrijs. Zelf ben ik graag te vinden op het voetbalveld, als speler bij het derde van Neptunus-Schiebroek of als trainer van mijn oudste zoon bij de Jo8 van CVV Berkel.

Mijn rol binnen binnen Kolpa van der Hoek Makelaars en Taxateurs is eindverantwoordelijke voor de taxatieafdeling. Wij voeren vrij uiteenlopende taxaties uit, van de standaard woning taxatie tot aan taxaties voor grootschalige bedrijfspanden en taxaties voor complexe grondwaardes in de gehele regio Groot Rijnmond. Daarnaast beschikken wij over de afdeling woningmakelaardij, rental services (verhuur aan expats) en bedrijfsmakelaardij. Recent hebben wij ook een vestiging geopend van Sotheby’s International Realty waarmee wij actief zijn in het hogere segment van de woningmarkt. 

Website: Kolpa van der Hoek Makelaars – Rotterdam l Voorne-Putten

Met veel plezier sluit ik mij aan als lid bij Ondernemend Lansingerland.

Sonja Grootes, systemisch therapeut, Freemind coach

‘Je leeft vrijer wanneer je weet wat je ‘roots’ zijn, bewust bent van je eigen patronen en de veiligheid in jezelf vindt. Je wordt creatiever en leeft je leven vanuit verruiming in plaats van beperking. Tijdens mijn werk als systemisch therapeut en free mind coach kom je weer in verbinding met je eigen basis en doorbreek je beperkende patronen in denken en gedrag.’

 Welkom op mijn website: www.sonjagrootes.nl

 Tot ziens, Sonja

Marcus Benjamins en Stephanie van den Bulk, de AfscheidsRegisseurs

Wij zijn Marcus Benjamins en Stephanie van den Bulk van de AfscheidsRegisseurs. Samen met jou regisseren wij het laatste afscheid. Alles volgens jouw script, waarbij wij meedenken vanuit de passie voor ons vak.

We stellen ons graag verder voor in onze bedrijfsfilm. Bekijk hem op onze website: www.deafscheidsregisseurs.nl