Voorstellen nieuwe leden

Geplaatst op donderdag 14 decembernieuws

Binnen Ondernemend Lansingerland mogen wij regelmatig nieuwe leden verwelkomen. In elke nieuwsbrief krijgen deze leden de gelegenheid om zich zelf kort voor te stellen. Hierbij stellen de volgende 2 nieuwe leden zich voor:

Kenneth Oosterman van Oosterman Financieel Advies

Mijn naam is Kenneth Oosterman en ik ben eigenaar van Oosterman Financieel Advies, gevestigd in Bleiswijk. Ik geloof dat een holistisch financieel overzicht iedereen in staat stelt om weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Daarom help ik mensen om een compleet financieel inzicht te geven door middel van financiële planningssoftware en maak ik strategische plannen die mensen helpt om vermogen op te bouwen. Daarnaast houd ik mij ook bezig met hypotheekadvies, vermogensadvies en verzekeringen voor privé en zakelijk.

Mijn website is www.oosterman-fa.nl.

 

Aad en Paul Brabander van GT Holland Solar

GT holland solar is opgericht in 2023 door 2 broers Aad en Paul Brabander. Ze zijn gevestigd op het industrieterein Weg en bos.

Deze 2 groene superhelden gaan samen de markt veroveren en richten zich hoofdzakelijk op bedrijfsgebouwen en units met platte daken.

Buiten de zonnepanelen is slimme opslag met accu’s en software een van de pijlers waar ze zich op richten.

De website is www.gthollandsolar.nl.