Voorstellen nieuwe leden

Geplaatst op vrijdag 8 maartnieuws

Binnen Ondernemend Lansingerland mogen wij regelmatig nieuwe leden verwelkomen. In elke nieuwsbrief krijgen deze leden de gelegenheid om zich zelf kort voor te stellen. Hierbij stellen de volgende 2 nieuwe leden zich voor:

Stefan van der Veen van OVZ Administraties:

Hallo ondernemers van Lansingerland. Mijn naam is Stefan van der Veen en ik ben mede-eigenaar van VZ Administraties en tevens actief als adviseur bedrijfs- en vastgoed financieringen onder de vlag van Financieringsgilde. Ons administratiekantoor is te vinden in Bleiswijk en al 30 jaar lang een familiebedrijf. Als onafhankelijk adviseur bedrijfs- en vastgoed financieringen help ik veel ondernemers bij de financiering van hun groei- en uitbreidingsplannen. We hebben een groot aanbod van geldverstrekkers, waardoor je voor alle investeringen bij ons terecht kunt. Of je nu geld leent bij je huisbank of bij één van de alternatieve aanbieders in de markt, wij regelen elke MKB financiering. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

www.vz-administraties.nl

Helma van der Stap van Special Lease:

Mijn naam is Helma van der Stap, ik ben 34 jaar werkzaam voor “Special Lease”, een merk onafhankelijke leasemaatschappij, nu gevestigd in Bergschenhoek, samen met mijn collega’s Pieter van der Keur en Wouter Stevens beheren wij zo’n 2700 contracten.

U kunt met ons snel en efficiënt zakendoen en u kunt rekenen op persoonlijk contact, een professionele begeleiding en een flexibele opstelling, dát maakt Special Lease zo speciaal! Neem vooral vrijblijvend contact met ons op om dit zelf te ervaren.

www.speciallease.nl

Erik van Lent van Krachtbron Legal Power:

Welkom bij Krachtbron Legal Power! Wij zijn jouw partner voor juridische ondersteuning in verduurzaming en de energietransitie.

Onze expertise omvat het opstellen van contracten, juridisch projectmanagement en het oplossen van complexe vraagstukken binnen deze belangrijke sector. Als no-nonsense professionals staan we naast de ondernemer en bieden we praktische oplossingen voor diverse partijen binnen de energie-industrie.

Daarnaast zijn we ook ervaren in trading en finance, waarbij we actief zijn in energiehandel, transport en financiële markten. Bovendien zijn we leidend op het gebied van data privacy, met diepgaande kennis van AVG/GDPR en gerelateerde EU-regelingen zoals DORA en NIS2.

Maar dat is niet alles – bij Krachtbron Legal Power is iedereen welkom. Naast onze toewijding aan de energietransitie, bieden we ook hulp aan uiteenlopende klanten. Of je nu een start-up bent, een gevestigd bedrijf of een non-profitorganisatie, wij zijn er voor jou!

Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Neem gerust een kijkje op onze website www.krachtbron.nl.