Voorstellen nieuwe leden

Geplaatst op vrijdag 28 juninieuws

Binnen Ondernemend Lansingerland mogen wij regelmatig nieuwe leden verwelkomen. In elke nieuwsbrief krijgen deze leden de gelegenheid om zich zelf kort voor te stellen. Hieronder stellen de volgende nieuwe leden zich voor:

Helma Veenstra en Hanneke Bor van DOES Adviesgroep:

Wij zijn Helma Veenstra en Hanneke Bor, oprichters van DOES Adviesgroep. Met DOES Adviesgroep vergroten wij het werkgeluk in Nederland. Dat doen wij door met onze opdrachtgevers samen te werken op basis van gedegen onderzoek en een praktische en energieke aanpak. Hoe is het met jouw werkgeluk? En dat van jouw medewerkers en collega’s? We praten graag met je verder over onze ervaringen bij andere organisaties. Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan onze website: www.doesadviesgroep.nl of kom eens langs op onze locatie in Berkel.

Frits Heel van Stichting Winkelpromenade Berkel Centrum WBC:

Geboren in Den Haag in 1949, en sinds 1985 woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Getrouwd, twee dochters 3 kleinkinderen. Ik heb o.a. Bouwkunde en Werktuigbouwkunde gestudeerd. Groot aantal jaren werkzaam geweest bij een multinational Pirelli Milaan in de kabelsector zowel in technische functies als in management functies. Hoofd aspecten waar ik me mee bezig hebt gehouden zijn; Techniek, Product Kwaliteit, Milieu, Veiligheid, Security, Projectleider van grote technische en reorganisatie projecten, Hobby’s; fotografie, sporten, fietsen, vakantie gaan, lekker eten en genieten van een goede wijn Na mijn pensionering in 2016 ben ik in mei 2016 gevraag d voor een functie als vrijwilliger in het bestuur van WBC. Ik vervul de functie van vice voorzitter, secretaris, penningmeester, facilitaire- en technische zaken en we participeren in alle projecten van de gemeente die spelen in Berkel Centrum. Ik heb Berkel Centrum zien groeien tot wat het nu is, het dorpse karakter en de vriendelijkheid is nog steeds aanwezig bij een groot aantal winkeliers.