Zomer 2021!

Geplaatst op vrijdag 16 aprilnieuws

Beste ondernemers van Lansingerland,

Het contrast kan bijna niet groter. Terwijl ik dit voorwoord met als titel “Zomer 2021!” schrijf razen de sneeuw- en hagelbuien nog over Nederland. 

De eerste voorzichtige positieve geluiden vanuit Den Haag ten aanzien van versoepelingen van de Coronaregels druppelen deze dagen binnen. Gelukkig maar want rond deze periode in het voorjaar heb ik nog nooit zo uitgekeken naar de zomerperiode die voor de deur staat. De tijd ook dat we weer onze evenementen vorm kunnen gaan geven, om samen met elkaar bedrijven te bezoeken en onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te ontmoeten. In mijn beleving de kracht van netwerken!

Met mij zijn er velen die ook dit gevoel hebben, getuige o.a. ook de uitkomsten van de poll die we recentelijk onder de leden hebben gehouden via Chainels. Belangrijkste lering die wij als bestuur hieruit kunnen trekken is dat jullie ondernemers er ook weer aan toe zijn om elkaar in levenden lijve te ontmoeten. Meer dan de helft van de respondenten kijkt uit naar fysieke netwerkevenementen de komende maanden!

Samen met Maurice ga ik me de komende jaren in het bestuur bezighouden met de portefeuille ‘Evenementen’. Uiteraard proberen wij hierbij aan zoveel mogelijk wensen tegemoet te komen. Mocht je zelf interesse hebben om je bedrijf te presenteren aan de overige leden tijdens een bedrijfsbezoek, dan horen wij dit graag via info@ondernemendlansingerland.nl. Vervolgens komen Maurice en ik bij je langs om de verdere details en mogelijkheden met elkaar te bespreken. Ook andere ideeën voor een event zijn van harte welkom.

Goede zaken gewenst en tot in de zomer van 2021!

Antoine Wevers

Aspirant Bestuurslid Ondernemend Lansingerland