di

31 mei

REMINDER: Bijeenkomst DGA Netwerk "De ondernemer van de toekomst" dinsdag 31 mei a.s.

17:30event

Voor leden van het DGA netwerk organiseren we deze bijeenkomst, die wordt gehost door Mirela Gorgan van Clean People en plaatsvindt op het kantoor van Lear in de Vlasfabriek in de Spaanse Polder, één van de locaties waar Clean People haar schoonmaakdiensten uitvoert.

Deze avond worden we door één van de eigenaren van Lear, Jan-Paul Duijndam, en De Rotterdamse Ondernemerscoach Deborah Holleman meegenomen in het verhaal van de totstandkoming van Clean People, waarbij we Mirela zelf ook beter leren kennen. Daarna worden de deelnemers geactiveerd om mee te denken over het concept van “De ondernemer van de toekomst”. Zijn wij niet al ondernemers van de toekomst? De veranderende wereld vraagt van ondernemers iets anders dan we tot op heden gewend zijn, met name op het gebied van het werkgeverschap. Met dit vraagstuk zullen Deborah en Jan-Paul de groep inspireren en activeren.

Programma:

17.30 uur Inloop

18.00 uur Welkomstwoord door voorzitter Ivo Batenburg

18.15 uur  Interview en inhoudelijk gedeelte

19.30 uur Walking dinner

Je kunt je tot en met dinsdag 24 mei aanmelden indien je  lid bent van het DGA netwerk of lid wilt worden. 

Voorwaarden voor het lidmaatschap van het DGA netwerk vind je op de website: https://ondernemendlansingerland.nl/nl/directeurennetwerk

Graag tot 31 mei!

 

Vlasfabriek, Overschieseweg 10M, 3044 EE Rotterdam (Spaanse Polder)